Verilerin silinmesi
Son güncelleme: 2026-11-02
Bazarla, StandupCRM LLC tarafından işletilir. Verilerinizi istediğiniz zaman kendiniz silebilir veya bizden silmemizi isteyebilirsiniz.
Bağlı sosyal hesaplar (Facebook, Instagram, Threads, X, LinkedIn, TikTok, YouTube, Google, Telegram ve diğerleri)
1. Bazarla'ya giriş yapın ve Hesap → Bağlı hesaplar bölümünü açın.
2. Hesabın yanındaki «Bağlantıyı kes» düğmesine basın. Ağ izin veriyorsa Bazarla'nın erişimini iptal eder ve saklanan erişim anahtarını (token) hemen sileriz.
Ya da Bazarla'yı ağın kendi ayarlarından kaldırın — Facebook ve Instagram: Ayarlar → İşletme entegrasyonları (veya Uygulamalar ve web siteleri) → Bazarla → Kaldır. Facebook bize bildirdiğinde o bağlantıyı ve anahtarını otomatik olarak sileriz.
Paylaşım kaydınız (nereye, ne zaman, sonuç, bağlantı) Bazarla hesabınızı sildiğinizde veya talep ederseniz daha önce silinir.
Bazarla hesabınızın tamamı
Android veya iPhone için Bazarla uygulamasında: Hesap → Hesabı sil. Bu; profilinizi, ilanlarınızı, bağlı sosyal hesaplarınızı ve anahtarlarını hemen siler.
Ya da hesabınızdaki e-posta adresinden info@bazarla.com adresine «Verilerimi silin» yazın. 30 gün içinde onaylayıp silme işlemini tamamlarız.
Facebook üzerinden silme talepleri
Bazarla'yı Facebook'tan kaldırıp orada silme talebinde bulunursanız, Facebook talebi bize iletir ve size bir onay kodu ile bu sayfanın bağlantısını verir; o Facebook hesabı hakkında tuttuğumuz her şey otomatik olarak silinir.